Το πρώτο θέμα υπό εξέταση είναι το αν το Γανόδερμα είναι αποτελεσματικό σε όλα τα είδη των αθενειών. Η απάντησή μας είναι "Ναι", επειδή έχει την ικανότητα να συντηρήσει την υγεία του σύγχρονου ανθρώπου.

g1_s
g1_s (Photo credit: sakisg16)

  Το Γανόδερμα πράγματι  είναι ένα καθολικό φάρμακο!
 Ας μη μιλήσουμε για τις ασθένειες που επικράτησαν στην Ιστορία, αλλά για τις σύγχρονες αθένειες. Προκειμένου να βρούμε την απάντηση, έχουμε διερευνήσει τις λειτουργίες του, επανειλημμένα, επί δεκατρία χρόνια. Έχουμε λάβει ικανοποιητικά αποτελέσματα. 

  Το πρώτο θέμα υπό εξέταση είναι το αν το Γανόδερμα είναι αποτελεσματικό σε όλα τα είδη των αθενειών. Η απάντησή μας είναι "Ναι", επειδή έχει την ικανότητα να συντηρήσει την υγεία του σύγχρονου ανθρώπου. Για ένα μη υγιές άτομο, το Γανόδερμα μπορεί να ενισχύσει τα πιο αδύναμα τμήματα του σώματός του. Για κάποιον που ασθενεί, μπορεί να εκριζώσει την αιτία της αρρώστιας και να επιτρέψει στον οργανισμό να ανακάμψει. 

  Το Γανόδερμα μπορεί να μετατρέψει ένα μη ισορροπημένο σώμα σε υγιές. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των ανθρώπινων φυλών  ή μεταξύ των σύγχρονων και των αρχαίων ανθρώπων. το Γανόδερμα επενεργεί σε όλους. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο  θα επιτύχουν τα ίδια αποτελέσματα. 

  Όταν η σωματική κατάσταση ενός ασθενούς συμμορφωθεί με το Γανόδερμα, η φαρμακευτική αγωγή του αποδίδει στο μέγιστο βαθμό. Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε βρει κάποιο άτομο που να είχε αρνητικές επιδράσεις ή ανεπαρκή αποτελέσματα.

Ο Ρόλος του Ganoderma στην Αντιμετώπιση του Καρκίνου...
Είναι απρόβλεπτος, ύπουλος και η σκέψη του παγώνει το αίμα. Μπορεί να κρύβεται μέσα στο σώμα και ο οργανισμός να μην τον αντιλαμβάνεται. Το πλήθος μικρών ενοχλήσεων που αγνοούμε σιωπηλά και απορρίπτουμε βιαστικά μπορεί αργά ή γρήγορα να επιδεινωθούν πιάνοντας μας στον ύπνο. 
Κρύβεται σε μια ύποπτη αφάνεια μέχρι τη στιγμή που αφήνει να ξεσπάσουν τα πρώτα συμπτώματα. Όλον αυτό τον καιρό, τα θανάσιμα κύτταρα πολλαπλασιάζονται και εξαπλώνονται αθόρυβα.  Μετά, εξαπολύουν την καταστροφική επιρροή τους μέχρι του σημείου να ακυρώσουν την ίδια τη δυνατότητα του ανθρώπινου σώματος που τα "φιλοξενεί" να λειτουργεί...
    Αυτό είναι το τελικό προϊόν του καρκίνου...      
Το ταξίδι με τον καρκίνο είναι μακρύ,τραυματικό,εξαντλητικό. Ακόμα και η διαδικασία της θεραπείας δεν χαρίζεται στον ασθενή: ούτε σωματικά, ούτε συναισθηματικά. Εδώ είναι που οι παράλληλες ή άλλες παρόμοιες θεραπείες παρεμβαίνουν, για να προσφέρουν μια ολιστική αντιμετώπιση της ασθένειας.
 Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικοί ασθενείς με καρκίνο επιβιώνουν ενώ πολλοί χάνουν τη ζωή τους; Ή, ποιος ο λόγος να κάνει κάποιος ακτινοθεραπείες ή χημειοθεραπείες, των οποίων τα αποτελέσματα είναι βέβαιο πως είναι τρομακτικά αβέβαια;

   Η σύγχρονη μεθοδολογία γενικά καταστρέφει τα  καρκινικά κύτταρα με ακτινοβολίες ή χημειοθεραπείες. Από την άλλη πλευρά, κάνοντάς το αυτό, μια τέτοια διαδικασία καταστρέφει επιπλέον και αμέτρητα ζωτικά κύτταρα που είναι επωφελή για το ανθρώπινο σώμα. Επιπρόσθετα, οι χημειοθεραπείες εξασθενούν το ανοσοποιητικό σύστημα και αποδυναμώνουν προοδευτικά το ανθρώπινο σώμα. Όταν τελειώνουν οι θεραπείες, τα εναπομείναντα καρκινικά κύτταρα βρίσκουν ελεύθερο πεδίο για να πολλαπλασιαστούν ραγδαία, μιας και ο οργανισμός είναι πλέον αδύναμος. Αυτό αποβαίνει μοιραίο!     
  Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ... ;
Ανακαλύψτε τεχνικές που θα υποστηρίξουν το σώμα σας για να αντέξει αυτές τις σκληρές θεραπείες !

Η χρήση του Ganoderma mycelium (Το σύνολο των υφών που απαρτίζει το σώµα του  μανιταρού) ως φυσικής πηγής οργανικού Γερμανίου μπορεί να αυξήσει την ποσότητα του οξυγόνου που διοχετεύεται στο αίμα, το οποίο στη συνέχεια αναζωογονεί όλους τους κυτταρκούς ιστούς. Το πλεονέκτημα της λήψης Ganoderma σε αντίθεση με το συνθετικό οργανικό Γερμάνιο είναι ότι το Ganoderma παρέχει επιπλέον πολυσακχαρίτες, βιταμίνες και μεταλλικά ιχνοστοιχεία στο σώμα. Οι πολυσακχαρίτες βοηθούν στη σταθεροποίηση και την ισχυροποίηση των συστημάτων αντίστασης του οργανισμού, μειώνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και αποτρέπουν την καταστροφή των ιστών απομακρύνοντας ταυτόχρονα τις υδατοδιαλυτές τοξίνες. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι κρίσιμης σημασίας για την  καλή φυσική λειτουργία του οργανισμού. Το μειονέκτημα  είναι ότι η περιεκτικότητα του Ganoderma σε οργανικό Γερμάνιο είναι χαμηλότερη των συνθετικών, άρα  απαιτείται η κατανάλωση μεγαλύτερης ποσότητας. Ο καταναλωτής πρέπει να συνεννοηθεί με το γιατρό του ώστε να ορίσει τι και πόσο θα καταναλώσει.

Μελέτες ΙnVitro (εργαστηριακές) και σε ζώα έδειξαν ότι το Ganoderma επιδεικνύει προληπτική  και αντικαρκινική δραστηριότητα. Τα παρόντα δεδομένα από αρκετές in-vitro και in-vivo μελέτες, υποδηλώνουν ότι οι προληπτικές (κατά προ-καρκινικών καταστάσεων) και  ογκο-κτόνες ιδιότητες του Ganoderma πρέπει πιθανότατα να αποδοθούν στην αντιοξειδωτική και σαρωτική δράση του κατά των ελεύθερων ριζών, την ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού και σε άλλες βιολογικές επιδράσεις. Αν  και το  Ganoderma αντιπροσωπεύει μια πρακτική και πολλά υποσχόμενη προσέγγιση τόσο για την πρόληψη του καρκίνου όσο και για τη θεραπεία του, οι επιπλέον πειραματικές, επιδημιολογικές και κλινικές μελέτες είναι αναγκαίες για να προσδιοριστούν περισσότεροι μοριακοί στόχοι, να αναλυθεί η σχέση μεταξύ της πρόσληψης Ganoderma  και του κινδύνου από τον καρκίνο και να διερευνηθούν οι βέλτιστες δοσολογίες, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια με ή χωρίς τη χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας. 
Ganoderma tsugae
Ganoderma tsugae (Photo credit: Wikipedia)

Enhanced by Zemanta
Το πρώτο θέμα υπό εξέταση είναι το αν το Γανόδερμα είναι αποτελεσματικό σε όλα τα είδη των αθενειών. Η απάντησή μας είναι "Ναι", επειδή έχει την ικανότητα να συντηρήσει την υγεία του σύγχρονου ανθρώπου. Το πρώτο θέμα υπό εξέταση είναι το αν το Γανόδερμα είναι αποτελεσματικό σε όλα τα είδη των αθενειών. Η απάντησή μας είναι "Ναι", επειδή έχει την ικανότητα να συντηρήσει την υγεία του σύγχρονου ανθρώπου. Reviewed by Unknown on 2:00 PM Rating: 5

No comments:

ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ DOFOLLOW.

Powered by Blogger.